Upplägg

11-25 November
Föreläsningar
Under de här veckorna finns möjlighet för att hålla i olika
aktiviteter för studenterna och få en unik chans att visa upp ens företag. Här kan man t.ex. hålla i en lunchföreläsning där vi i BAM-gruppen lockar studenterna genom att vi bjuder på gratis lunch. Alternativt kan ni hålla i en föreläsning eller workshop på en för- eller eftermiddag. Har ni andra idéer på hur just ert företag vill visa upp sig så är vi öppna för förslag och nytänk!

Tisdag 26 November
Mässan
Mässan hålls på Linköpings Universitet, Campus Norrköping. Denna dagen kommer att vara schemafri för studenterna så att alla har möjlighet att knyta kontakter med näringslivet. Här finns möjlighet att ha en egen monterplats där ni kan visa upp er och ert företag. Under dagen arrangerar vi en tipspromenad för studenterna, där kan ni som företag bidra med en fråga för att få ännu fler besökare till er monter.

Onsdag 27 November
SBI-Mingel
Kvällsminglet är den stora avslutningen på BAM som Sveriges Byggindustrier anordnar tillsammans med BAM-gruppen. Detta är för att andra- och tredje års studenter ska förbättra kontakten med näringslivet under en mer avslappnad och trevlig kväll som bjuder på middag, bar, föreläsningar och mingel.

Är ni intresserade av minglet? Fråga oss så berättar vi mer!