Tjänster

Föreläsning/workshop
Här får ni chansen att lyfta fram ert företag för studenterna och berätta vad ni har att erbjuda.

Lunchföreläsning
En lunchföreäsning hålls kl 12.15-13.00 då alla studenter har lunch. Under lunchföreläsningarna står BAM-gruppen för gratis lunch till de 50 första studenterna som anmäler sig. Det finns även möjlighet för er att sponsra med lunch för fler personer om det är av intresse.

Tryck av logotyp
Inför mässan trycker vi mycket marknadsföringsmaterial som kommer att delas ut och synas för studenterna. Beroende på vilket paket ni väljer kommer företaget uppmärksammas olika mycket.

Programbok och webbsida
Programböcker trycks upp och delas ut till alla byggingenjörsstudenter. I denna bok finns information om BAM-dagarna samt att alla företag får sin logotyp och en egenvald text tryckt i boken. Här finns utrymme att berätta och väcka intresse för ert företag. Som sponsorer får ni också ett eget utrymme på vår webbsida för er logotyp och text. Håller ni i en lunchföreläsning kommer ni dessutom att framhävas ännu mer på webbsidan under hela perioden.

Tipspromenad
Under mässdagen anordnar BAM-gruppen en tipspromenad för studenterna med attraktiva priser för att locka många att delta. Ni som företag erbjuds möjligheten att bidra med en fråga – något som får studenterna att stanna till lite extra!